Driven redovisningskonsult

Företag: PRIO Redovisningsbyrå AB

Ort: Åtvidaberg

Omfattning: Tillsvidareanställning

PRIO Redovisningsbyrå är en personlig redovisningsbyrå med stort engagemang och goda kundrelationer.
Vår ambition är inte bara att vara en traditionell redovisningsbyrå, utan att bli en långsiktig partner som hjälper kunderna att spara tid, pengar och energi. Vi erbjuder smarta, effektiva lösningar som skapar mervärde och ger kontroll över företagens ekonomi – alltid med en personlig touch.

Om tjänsten

PRIO Redovisningsbyrå AB söker nu en engagerad och kunnig redovisningskonsult till sitt team i Åtvidaberg. De är en väletablerad redovisningsbyrå som hjälper företag med bokföring, deklarationer, bokslut, ekonomisk rådgivning m.m. Hos dem får du möjlighet att arbeta med en bred kundbas och utvecklas i din yrkesroll i en familjär och stöttande arbetsmiljö.

Vill du vara en del av ett familjärt och personligt företag där ni arbetar nära varandra och nära era kunder, med stort engagemang och fokus på kundrelationer? Då är detta jobbet för dig!

- Omfattning: Tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning
- Placeringsort: Kontor i Åtvidaberg med möjlighet att delvis kunna jobba hemifrån
- Tillträde: November

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult hos PRIO Redovisningsbyrå kommer du att vara kundansvarig för dina egna kunder och ha en nära dialog med dem gällande deras ekonomiska rapporter och finansiella situation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Löpande bokföring och avstämningar
- Upprättande av månads- och årsbokslut
- Deklarationer (både privatpersoner & företag)
- Skatte- och momsredovisning
- Rådgivning och stöd i ekonomiska frågor
- Utveckling av ekonomiska rutiner för kunder

Vi söker dig som

Har tidigare års erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult, gärna med erfarenhet från arbete på en redovisningsbyrå. Du har goda kunskaper inom redovisning och skatterätt samt vana av att arbeta i olika bokföringssystem. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning.

Du är strukturerad, noggrann och har en naturlig förmåga att bygga starka och förtroendefulla relationer med kunder. Du tar gärna egna initiativ, arbetar självständigt och är trygg i att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du öppen och social, vilket gör att du trivs med att ha en nära dialog med både kunder och kollegor. Samtidigt värdesätter du samarbetet i teamet och bidrar aktivt till deras gemensamma framgång.

Kvalifikationer:

- Tidigare erfarenhet av arbete inom redovisning
- Goda kunskaper inom skatte- och momsregler
- Erfarenhet av bokföringsprogram (t.ex. Fortnox, Wolters Kluwer, Visma)
- Hantera det svenska språket obehindrat i både tal & skrift
- Starkt kundfokus och en god kommunikativ förmåga
- Körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lönehantering och har du dessutom kunskaper inom redovisning för skogsbranschen ser vi det som extra meriterande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Mathilda Eriksson
facebookCreated with Sketch.