Svetsare

Företag: Montico

Ort: Gislaved

Omfattning: Visstidsanställning

Vi söker just nu Svetsare till vår kund i Smålandsstenar!

Om tjänsten

Just nu söker vi en svetsare till vår kund i Smålandsstenar inom MIG/MAG. Du får till en början en anställning av oss på Montico sex månader med god chans till förlängning. Arbetet är på heltid och arbetstiderna anpassas efter kundens behov.

Arbetsbeskrivning

Du måste ha god kännedom om olika metallers egenskaper och uppbyggnad. Vidare behöver du som svetsare ha kunskaper inom svetsmetoderna MIG/MAG. Vi har även möjlighet att utföra svetsprövning.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning och är skicklig inom området. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta i en produktionsmiljö och har en god förståelse för säkerhetsföreskrifter. Du är flexibel och har inga problem med att anpassa dig till förändrade arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du är en lagspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö och är van vid att samarbeta med andra. Vidare är du motiverad, engagerad och har en vilja att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du har en god fysik och är van vid att arbeta med tunga lyft. Det är meriterande om du har relevant utbildning inom svetsning samt kunskap om olika svetsmetoder och material. Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning och är redo för en ny spännande utmaning, är du den vi söker!
Vi ser också att du har B-körkort och tillgång till bil.
Truckkort.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Kaltrina Haxha
facebookCreated with Sketch.