Materialhanterare med erfarenhet från industri sökes

Företag: Montico

Ort: Mjölby

Omfattning: Visstidsanställning

Vi söker nu materialhanterare för framtida behov i och omkring Mjölby. Ta chansen att bli en del av Montico, det kompletta matchningsföretaget som erbjuder helhetslösningar inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Var med och bidra till ett effektivt arbetsflöde och en framgångsrik verksamhet!

Om tjänsten

Som en del av Montico får du möjligheten att arbeta inom en komplett matchningsfirma som erbjuder helhetslösningar inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Ta chansen att vara en del av vårt dedikerade team!
Arbetet är förlagt till 2-skift.
Körkort och goda svenska kunskaper är ett krav för anställning hos oss.

Arbetsbeskrivning

Montico söker materialhanterare med erfarenhet från industri för framtida behov. Som materialhanterare kommer du att hantera materialflödet på arbetsplatsen, se till att komponenter levereras i rätt tid och på rätt plats samt hantera lager och inventering.

Vi söker dig som

Erfarenhet av materialhantering är ett krav för denna roll. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och har god samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i team och är van vid att följa instruktioner noggrant, samt prestera under tidspress. Att ha ett öga för detaljer och att kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper för denna tjänst.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Ellen Kransberg
Kontakt
Lina Sundström
facebookCreated with Sketch.