Jobbspår Styckare

Företag: Scan Sverige AB

Ort: Linköping

Omfattning:

Montico hjälper nu Scan Sverige AB att nå ut till fler personer med en karriärmöjlighet som styckare.

Vill du veta mer? Skicka in din ansökan till oss!

Utbildningen sker i samarbete med Scan. Observera att du måste vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen för att kunna delta.

Om tjänsten

UTBILDNING TILL STYCKARE
Nu har du chansen att utbilda dig till styckare hos Scan Sverige AB i Linköping. Som styckare spelar du en central roll i matproduktionen i Sverige och yrket har mycket goda framtidsutsikter och erbjuder bra löner. Efter att du har genomfört och godkänts i utbildningen, blir du anställd som styckare på Scan Sverige AB i Linköping.

OM ANLÄGGNINGEN I LINKÖPING
Verksamheten omfattar slakt och styckning av nötkött och lamm, samt produktion av konsumentförpackat kött och bearbetad mat. Här tillverkas några av koncernens mest ikoniska produkter, så som Scans falukorv, kryddkorvar och Bullens pilsnerkorv. Anläggningen, i sin nuvarande form, byggdes i början av 1980-talet och är en
produktionsanläggning i framkant både vad gäller teknik, personal- och produktions-effektivitet och distribution.

FÖRMÅNER
Vid fysiskt arbete är det särskilt viktigt att sträcka ut och hålla kroppen i rörelse mellan arbetspassen för att undvika skador och obehag. Scan har därför ett välutrustat gym som alla styckelever får använda helt kostnadsfritt. I Scans restaurang erbjuds även frukost och lunch tillagat av egna kockar, samt ett urval av drycker och snacks. Under hela utbildningsperioden får alla styckelever två gratis måltider per utbildningsdag, vilket brukar vara väldigt uppskattat bland eleverna. En annan förmån är möjligheten att handla kött- och charkprodukter till rabatterade i Scans egen personalbutik.

Arbetsbeskrivning

-- Omfattning: Heltid
- Utsträckning: 40 veckor
- Utbildningen sker på eftermiddagstid/kvällstid, måndagar till fredagar.
- Teori varvas med praktik, men består huvudsakligen av praktiska moment .
- Utbildningen är helt gratis för dig och bekostas av Arbetsförmedlingen .
- Du erhåller aktivitetsstöd från Arbetsförmedlingen under hela utbildningen.

Vi söker dig som

Som är inskriven som arbetssökande på arbetsförmedlingen och vill få möjlighet till att utbilda sig till en roll med mycket goda framtidsmöjligheter.

Kvalifikationer:
- Förutsättningar för fysiskt krävande arbete.
- Språk: Svenska eller engelska

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Eric Sundström
Kontakt
Lina Sundström
facebookCreated with Sketch.