Truckförare till däckhotell i Växjö 

Företag: Montico HR partner

Ort: Växjö 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-10-08

Om tjänsten

Snart är det dax att byta ut sommar- till vinterdäcken igen! Vår kund behöver därför en truckförare som kan arbeta under däcksäsongen på deras däckhotell. Vi söker dig som har truckkörkort och gillar att arbeta i en aktiv roll med många tunga lyft. Låter det intressant? Fortsätt läs!

Arbetsbeskrivning

Rollen som truckförare innefattar i stort sett att hämta och placera däck med truck i däcklagret.
Viktigt för tjänsten är att du har ett truck-körkort och ett stort intresse för branschen. Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt men noggrannt och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivtet är i fokus.

Uppdragets längd: Anpassas efter vädret och kommer vara ungefär 4 veckor med eventuell förlängning
Start: Vecka 44

Vi söker dig som

Till detta uppdrag söker vi dig som är serviceminded, noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är inte rädd att ta i då detta är ett fysiskt arbete. Du har truckkort med behörighet B1. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och meriterande är om du har ett genuint intresse för bilar och mekanik.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Emily Ericsson
facebookCreated with Sketch.