Trädgårdsskötare/Parkarbetare/utemiljöarbetare sökes för arbete i Malmö med omnejd

Företag: Montico

Ort: Malmö

Omfattning: Visstidsanställning

Om tjänsten

Vår kund är en av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men självständigt. Arbetet skiftar under dagen, det komma att man börjar med att blåsa löv på förmiddan, senare trimma gräset och avsluta dagen med renhållning.

Arbetstiderna: 07:00 – 16:00
Anställning: tom. december
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: snarast

Vi söker dig som

Krav:
B-körkort för bilar med manuellväxel
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2

Du ska vara en lagspelare som är drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Då arbetet Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekryteringen. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förbered på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Känner du igen dig i beskrivning sök redan idag.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Daniel Lorenz
facebookCreated with Sketch.