Vårdpersonal sökes 

Företag: Montico HR partner

Ort: Ljungby 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-08-31

På grund av det rådande i samhället vi befinner oss i, så söker vi på Montico extrapersonal för att fylla det behov som finns just nu inom vården. Vi söker därmed efter dig som har en bakgrund som utbildad undersköterska och/eller erfarenhet inom vården.
 

Om tjänsten

Med anledning av covid-19 står samhället inför stor utmaning att kunna säkerställa bemanningen i sina verksamheter. Vi behöver därför just dig som vill vara med och göra en viktig insats för samhället.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska handlar det främst om att stötta de ordinarie medarbetarna med de arbetsuppgifter som är nödvändiga för att få verksamheterna att fungera så normalt som möjligt. Arbetsuppgifter anpassas efter din kompetens och tidigare erfarenhet.

Du kommer att få en introduktion för att du ska kunna klara av arbetsuppgifterna. Arbetet är förlagt till vardagar och helger. Arbetstiderna varierar och kan innebära arbete dagtid, kvällstid och nattetid.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är vårdbiträde eller undersköterska i grunden och/eller tidigare arbetslivserfarenheter inom vården och kan med kort varsel hoppa in och stötta upp olika delar av vårdomsorgen i Ljungby med omnejd.

Du ska vara flexibel då arbetsuppgifter och arbetsplatser kan variera snabbt under denna rådande situation. Du kommer erhålla nödvändig kunskap för att klara det uppdrag som du ställs inför samt ha tillgång till stöd och hjälp av erfarna kollegor.
Du bör vara lugn, stresstålig samt ha ett tydligt kundfokus.
Stor vikt läggs vid bemötande och samarbetsförmåga.

Har du B körkort och tillgång till bil så är det meriterande.
Det är även av vikt att du förstår det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.


Välkommen med din ansökan!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Roma Silinaite
Kontakt
Nathalie Jonsson
facebookCreated with Sketch.