Kantpressoperatör / Lasermaskinoperatör 

Montico HR Partner AB

Ort: Gnosjö 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

Kundföretaget är väletablerat i Gnosjö och har produktion inom plåtbearbetning samt pressning
 

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren kantpressoperatör för uthyrning till en av våra kunder i Gnosjö området. Efter uppdragstidens slut finns det goda chanser till anställning direkt hos kund. Maskinerna du kommer att arbeta på är utav märket Salvagnini.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består till största del av kantpressning och bockning av plåt där du kommer att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Kund kör ofta mindre serier med stor variation på artiklar vilket innebär en del för- och efterarbete vid maskinen, så som ställning och efterkontroll. Tunga lyft försöker arbetas bort, men kan trots det förekomma. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma där du ställer dig behjälplig dina arbetskollegor och kan få uppfgifter som ursprungligen inte är ämnat just din tjänst som kantpressoperatör. HAr du tidigare arbetat med Lasermaskiner är det meriterande

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har något års dokumenterad arbetslivserfarenhet av kantpressning och är van vid noggranna kontroller och ett högt tempo med bibehållen kvalité. Du trivs med utmaningar och att hitta lösningar på de problem som uppkommer. Du är lättlärd och en pålitlig lagspelare som går att räkna med. Ritningsläsning är ett krav. Har du tidigare arbetat med Lasermaskiner samt har ett stort tekniskt intresse så är det meriterande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Dejan Rajcevski
facebookCreated with Sketch.