Entreprenadingenjör till heltäckande entreprenadföretag i Eksjö i Jönköpings län 

Företag: AB Gilbert Gustafssons

Ort: Eksjö 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-09-15

AB Gilbert Gustafssons är ett företag med säte i Eksjö som har verkat i mer än 50 år med mark- och anläggningsarbeten med egen maskinpark och bergtäkter.
Årsomsättningen är ca 200 miljoner kr och är idag ca 80 medarbetare. Arbetsområde sträcker sig huvudsakligen i Jönköpings Län, Kalmar Län och Östergötland.
Rekryteringen sker i samarbete med Montico som också besvarar frågor kring tjänsten.
 

Om tjänsten

Som entreprenadingenjören stödjer du platschef och arbetsledare med det administrativa arbetet inför, under och efter projektet på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.
Entreprenadingenjören hjälper också till med KMA-arbete, anbudsarbete, inköp, produktionsförberedelser, samt i att avsluta projekt.

Arbetsbeskrivning


Huvudsaklig arbetsuppgifter:
  • Produktionsförberedelser
  • Budget
  • Planering
  • Projektering
  • Riskinventering
  • KMA-arbete
  • Inköp


Tillsammans med Kalkylchef och Platschef upprättar du anbudskalkyler på projekt och prissätter större tilläggsbeställningar.
Du deltar och är aktiv i utvecklingen av verksamhetssystemet och produktionsstödsåtgärder.
Som entreprenadingenjör är du den sammanhållande länken för projekten och samordnar projektering, byggledning, inköp och projektörer.

Vi söker dig som

För att lyckas är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samt skapa och upprätthålla goda relationer, såväl internt som externt.
Som person är du strukturerad, noggrann och analytiskt lagd och har ett intresse för affärer. Du gillar utmaningar och kreativ problemlösning och har förmågan att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet och arbete med Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöfrågor.
Entreprenadjuridik är också en önskvärd kunskap för att skriva kontrakt, avtal mm. Då arbetet kan innebära projektering är det en fördel om du har CAD-vana.
Vidare tycker du om att ta ansvar, kan driva ditt eget arbete framåt och har en god kommunikativ förmåga.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Eksjö.
Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från en liknande roll.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Sandra Hellqvist
Kontakt
Mattias Frost
facebookCreated with Sketch.