Utbildningsledare för Yrkeshögskoleutbildningar 

Montico

Ort: Växjö 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-07-15

Har du ett intresse för människors bildning och utbildning samt vill vara med att utveckla och driva yrkeshögskoleutbildningar i nära samverkan med det lokala näringslivet? Då är du kanske den utbildningsledare vi på Montico söker? Du erbjuds en nyckelroll med stora utvecklingsmöjligheter i en trivsam miljö.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval sker löpande.
 

Om tjänsten

Som utbildningsledare intar du en nyckelroll där du med helhetsansvar driver, koordinerar och utvecklar våra nuvarande och framtida yrkeshögskoleutbildningar.
Rollen kräver ett nära samarbete med näringslivet för att utveckla utbildningskoncept, ansvara för utbildningsledning med planering, genomförande och uppföljning av aktuella utbildningar samt att genomföra utbildningarna i enlighet med avtal och angiven budget.

Arbetsuppgifterna innebär också strategiskt arbete med analys av utbildningslandskapet och utveckling av nya utbildningskoncept såväl som operativt arbete med utbildning. Arbetet innebär en hel del kontakter med studenter samt näringslivet i regionen. Viss undervisning i lämpliga kurser kan komma att ingå.

Arbetsbeskrivning

För att trivas i rollen bör du vara intresserad av kompetensutveckling och alltid se möjligheter och potential i att utveckla andra och även dig själv. Du är våra studerandes kontaktperson, lärarnas uppdragsgivare och utbildningens ledningsgrupps verkställare.

I tjänsten kommer du framför allt att:
  • tillsammans med övriga kollegor på orten jobba med att identifiera kompetensbehovet inom det lokala/regionala näringslivet
  • skapa kontakter och samarbeten med relevanta företag
  • planera och genomföra ansökningar av kommande utbildningar
  • ansvara för utveckling av aktuella kursplaner
  • ansvara för rekrytering av utbildningskonsulter
  • följa upp de studerandes Lärande i arbete – LIA
  • följa upp och kvalitetssäkra utbildningarna

Vi söker dig som

Har arbetat i en koordinerande, projektledarroll eller motsvarande, gärna med erfarenhet av YH-utbildningar eller kompetensutveckling. Du har en relevant högskoleutbildning och det är givetvis meriterande om du har gått utbildningsledarutbildningen via YHF. Vidare har du minst fem års erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning.
Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser och att leda utbildningsinsatser.

Ditt arbetssätt utmärks av en hög servicekänsla, struktur och noggrannhet. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer, samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en självständig, flexibel och lösningsfokuserad person som planerar ditt arbete på ett effektivt för att på så sätt kunna hålla tidsramar och nå uppsatta mål. Du trivs med ett stundtals högt arbetstempo.

Vi erbjuder dig en miljö med ambitiösa och engagerade kollegor. Du kommer att arbeta tätt med övrig utbildningspersonal samt administrativa stödfunktioner där alla bidrar till ett gott arbetsklimat och strävan att göra skillnad.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då ser vi mycket fram emot att få kontakt med dig snarast!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Eva Johansson
Kontakt
Josef Nagy
facebookCreated with Sketch.