Lastbilsmekaniker 

För kunds räkning

Ort: Götene 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-07-10

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en lastbilsmekaniker för ett uppdrag med önskad start 13/7 som kan leda till en tillsvidaretjänst.
Arbetet är förlagt till vår kund i Götene. Du kommer att arbeta med traditionella arbetsuppgifter i en verkstad för lastbilar, Volvo och Scania. Du kommer arbeta med felsökning och reparationer samt alla förekommande arbetsuppgifter i en verkstad.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Att aktivt leta efter fel på fordon
  • Att ansvara för reparationer
  • Att ansvara för ordning och reda i verkstad
  • Ansvara för handverktyg och annan utrustning
  • Ansvara för dokumentation av utfört arbete

Viktigt med att kunna flyande svenska i tal

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av arbete med tunga fordon. Den vi söker ska ha ett stort intresse av att meka med fordon och ska vara tekniskt kunnig. Du känner dig bekväm med att jobba med tunga fordon och har utbildning inom mekanik, antingen från gymnasial utbildning eller en vidareutbildning. Du är en person som har förmågan att se lösningar istället för problem och kan arbeta självständigt likväl som i grupp.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Anna Edholm
Kontakt
Jonna Andersson
facebookCreated with Sketch.