Underhållsingenjör till Bosch Thermoteknik 

Företag: Bosch Thermoteknik AB

Ort: Tranås 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik - med oss får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch.
Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Deras huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi. Man är ca 350 anställda i Tranås, och säljer för drygt 1 miljard kr / år. De mest kända varumärkena är IVT och Bosch.
 

Om tjänsten

Bosch Thermoteknik kommer nu att förstärka sin underhållsavdelning med en underhållsingenjör – är det du? I så fall kommer du att ha möjlighet att påverka och delvis utforma innehållet i tjänsten och kommer in i en både spännande och utmanande roll.
I den här tjänsten kommer du ges möjlighet att växa in i rollen och att utföra många av de olika praktiska uppgifterna som görs på avdelningen. Du kommer att vara delaktig i de dagliga, praktiska uppgifterna ungefär 50% av arbetstiden från början och ägna resterande tid till mer strategiska uppgifter som bedrivs både på egen hand och i projektform.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med OEE, att identifiera förluster, utveckla TPM och både delta i och driva projekt med deltagare från produktion, teknik, ledning m.fl. Ett annat exempel på arbetsuppgifter är att delta i Layout-projekt där din roll blir att se över kapacitetsplanering och säkerställa att underhållsplanerna är realistiska och genomförbara.
Andra exempel på arbetsuppgifter:
- Utveckling av underhållssystem
- Utveckling av underhållsprocesser
- Industri 4.0 - uppdatering och implementation
- Vara ett stöd i investeringsprocesser
- Dokumentera funktionssäkerhet och komma med input om slutsatser
- Framtagning av underhållsrutiner och standarder
- Ta fram och följa upp underhålls-”KPIer”
- Riskanalyser

Vi söker dig som

Vi söker dig som är ingenjör med högskole-/universitetsexamen, gärna med inriktning underhåll och gärna med några års erfarenhet av arbete i en liknande tjänst. Vi ser det som en förutsättning att du också är praktiskt lagd och gillar att ”skruva och meka”. Som person är du proaktiv, drivande och strukturerad. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt och anpassar din kommunikation beroende på mottagare och situation. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och har en god analytisk förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska samt datavana är förstås också en förutsättning för tjänsten.
Vi ser fram emot att få din ansökan omgående!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Mattias Frost
Kontakt
Julia Eriksson
facebookCreated with Sketch.