Gjutare till handformningsanläggning 

Företag: Montico

Ort:  

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Nu söker vi erfaren gjuteripersonal till ett företag i Södermanlands län. Företagets handformningsanläggning hanterar mindre serier av specialprodukter och behöver utöka sin personalstyrka.
 

Om tjänsten

Du blir anställd av Montico och uthyrd konsult till företaget. Efter avslutad uthyrning finns chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är till stora delar manuellt och sker utifrån traditionella gjutmetoder. Personalen jobbar med alla steg i gjutprocessen: formtillverkning, kärntillverkning, avgjutning, efterbehandling och kontroll. Arbetet sker i team där personalen roterar mellan uppgifterna. Utöver ovan uppgifter är personalen även delaktig i ODT och förbättringsarbete.

Vi söker dig som

Som person ser vi gärna att du är en social lagspelare som både kan samarbeta med andra, men också jobba självständigt. Du är flexibel att utföra olika uppgifter beroende på behov och lösa eventuella problem som uppstår. Du kommer med egna idéer och har en fysik som klarar arbete i en tuff miljö. Du behöver även behärska svenska i både tal och skrift.

Krav för tjänsten
- Utbildning och/eller erfarenhet inom gjuteri
- Körkort

Meriterande
- Truckkort
- Härdplatsutbildning
- Erfarenhet från industri

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Patrik Råsberg
facebookCreated with Sketch.