Yrkeslärare inom VVS och fastighet 

Företag: Montico

Ort: Växjö 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-10-09

Om tjänsten

Monticos verksamhet inom vuxenutbildning i Växjö expanderar därför söker vi ytterligare en yrkeslärare inom området VVS- och fastighet.

Brinner du för att engagera elever och har förmågan att skapa entusiasm och intresse är du säkert den vi söker.

Arbetsbeskrivning

Som yrkeslärare undervisar och instruerar du blivande vvs-montörer, fastighetsskötare och fastighetsvärdar i både praktiska och teoretiska moment på området.

I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen. Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i rollen.

Arbetsuppgifterna består av undervisning i programgemensamma ämnen och fördjupningskurser på VVS- och fastighetsprogrammet, till exempel systemkunskap, praktisk ellära, verktygs- och materialhantering, värmelära, elkraftteknik, fastighetsservice med mera.

Liksom övriga lärare på skolan har du även uppgifter där bland annat mentorskap och uppföljning av elevernas arbetsplatsförlagda lärande ingår.

Du har ett självklart fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för att varje individ ska tillgodogöra sig utbildningen och utveckla de färdigheter som efterfrågas från den svenska arbetsmarknaden.

Vi söker dig som

Vi söker dig med driv, vilja och erfarenhet inom området och som vill ha förmånen att vara delaktig i utvecklingen av vår utbildningsverksamhet. Över tid bidrar du aktivt i det interna samarbetet för att ständigt förbättra kvalitén och utbildningsupplevelsen för våra elever.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har vilja och förmåga att dela med dig av din kunskap på ett pedagogiskt sätt. Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete.

Yrkeslärarexamen samt kunskap om och erfarenhet av att utbilda inom VVS- och fastighetsprogrammet är starka meriter för denna tjänst. B-körkort liksom flytande svenska är ett krav.
Självklart har du en positiv människosyn i grunden och du vill tillsammans med oss ta dig an utmaningen att stärka förutsättningarna för en framgångsrik integration för våra deltagare till arbetsmarknaden.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö, där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Marcus Sjöqvist
Kontakt
Eva Johansson
facebookCreated with Sketch.