Truckförare till Kristianstad 

Företag: Montico

Ort: Kristianstad 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Arbetsbeskrivning

Montico söker nu truckförare till en av våra kunder i Kristianstad. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsaklingen innefatta packning, orderplock samt truckkörning.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som trivs med att jobba noggrant, effektivt och i ett högt tempo. Du som söker ska kunna klara ett fysiskt krävande arbete.
Det är bra att kunna jobba självständigt men samtidigt trivas med att arbeta i team. Du bör vara en glad och utåtriktad person som gillar att prova på olika saker och träffa mycket nya människor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager är det meriterande.

Vi vill gärna att du har B-körkort och tillgång till bil.Truckbehörighet och praktisk färdighet för trycktyperna A+B är ett krav.


Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Henrik Fagerström
facebookCreated with Sketch.