Schur Flexibles Scandiflex Pac AB söker en Financial Manager

Företag: Schur Flexibles Scandiflex PAC AB

Ort: Landskrona

Omfattning: Tillsvidareanställning

Schur Flexibles Scandiflex PAC AB är en del av den internationella Schur Flexibles Gruppen. Schur Flexibles Group är en av Europas ledande producenter av film- och förpackningstillverkare till livsmedel-, läkemedel-, kosmetika- och tobaksindustrin. Det ingår i dag till mer än 20 bolag i koncernen med cirka 1750 anställda. Schur Flexibles Scandiflex PAC AB trycker, laminerar och skär film i många olika kvaliteter och kvantiteter till största del livsmedelskunder i skandinaven. Anläggningen i Landskrona och Svalöv har ca 50 anställda.


Om tjänsten

Schur Flexibles Scandiflex PAC AB söker nu en Financial Manager med utökade ansvarsområden som vill vara en del av en internationell och dynamisk miljö. Tjänsten ingår i den lokala ledningsgruppen och erbjuder många kontaktytor och engagerande samarbeten såväl internt som externt. Ständigt förbättrings- och helhetsperspektiv genomsyrar verksamheten och det är en självklarhet att både dela med sig och ta till sig av kunskap och kompetens.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för och leder den lokala ekonomifunktionen med redovisning, månadsbokslutsarbete, kontinuerliga avstämningar, löpande rapportering inom koncernen, administration och lönehantering. Du säkerställer att budget- samt prognosunderlag tas fram, i enlighet med koncernens riktlinjer, samt sammanställer och rapporterar vidare. Du upprättar goda rutiner för att följa kassaflöden, bokföring av anläggningstillgångar och rapporterar månadsresultat som tillsammans med ledningsgruppen diskuteras på orsaker, möjligheter och förbättringsförslag. Du fungerar i en stödjande roll för övriga verksamhetsområden och tar fram rapporter och statistik med fokus på förbättringsförslag. Du har löpande kontakt med externa aktörer inom revision, försäkring och bank. Då ett ständigt förbättringsarbete pågår inom koncernen, bidrar du kontinuerligt med kunskap och kompetens och är rådgivande inom ditt specialistområde. Du ansvarar även för IT-systemen inom företaget, där du i huvudsak är kontaktperson till vår lokala IT-support och gruppens IT avdelning.

Vi söker dig som

Du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom internationell, tillverkande/producerande koncern och vana att arbeta i matrisorganisation. Du har goda IT-kunskaper, behärskar Excel på en mycket god nivå och har vana att arbeta i ERP system såsom SAP, Axapta eller Navision. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, mobil
072-142 12 72. Vi arbetar med löpande urval så välkommen att söka så snart som möjligt dock senast 11 november.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Jeanette Hjalmarsson
facebookCreated with Sketch.