Elektrikerlärlingar till flerårigt projekt  

Företag: Montico AB

Ort: Norrköping 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Elektriker som vill vara med i ett flerårigt projekt!
 

Om tjänsten

Vill du vara med och arbeta i ett flerårigt projekt i södra Sverige? Har du erfarenhet inom el? Då har vi uppdraget för dig!

Du är varmt välkommen med din ansökan till oss på Montico!

Arbetsbeskrivning

Montico har fått i uppdrag tillsammans med kund att byta ut elmätare i hushåll runtomkring i södra Sverige. Du skall byta ut elmätare hemma hos kunder, villor som större fastigheter. Detta projekt är flerårigt och kommer att starta i början av året

Arbetet sker till största mån ensamt ute hos kunderna, du skall därmed trivas att vara själv samt vara självgående. I samband med arbetet kommer du att få genomföra en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör.

Då elmätarbyterna kommer att ske i södra Sverige förekommer resor i tjänsten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en el utbildning, gymnasial eller yrkesutbildning. Har du erfarenhet inom el är det meriterande men inget krav. Du är noggrann, och klarar av att jobba självständigt i ett högt tempo. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Du skall ha god samarbetsförmåga, kunna ta egna initiativ och arbeta under eget ansvar. Det är ett krav att du har B-körkort samt har god förståelse i svenska tal som skrift. Det är även ett krav att du har god vana att handskas med telefon, då mycket kontakt samt bokningar sker därigenom.

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
My Karlsson
Kontakt
Johan Strid
facebookCreated with Sketch.