Yrkeslärare inom elteknik 

Företag: Montico

Ort: Växjö 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Om tjänsten

Vill du bli en del av ett framgångsrikt team? Montico är idag en av de största leverantörerna inom Växjölöftet Vuxenutbildning och till vår populära utbildning inom el- och energiprogrammet söker vi nu ytterligare en yrkeslärare.

Vi söker nu dig som är yrkeslärare inom området eller kanske har du jobbat som elektriker i några år och är nyfiken på läraryrket och vill använda din kunskap i en ny tjänst?

Är du inte behörig yrkeslärare? Ingen fara! Vi skapar dig förutsättningarna för att bli det.

Arbetsbeskrivning

Som yrkeslärare undervisar och instruerar du blivande installationselektriker, industrielektriker och/eller elmontörer i både praktiska och teoretiska moment på området.
I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen. Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer givetvis att du får rätta förutsättningar genom hela din yrkeskarriär hos oss.

Arbetsuppgifterna består av undervisning i programgemensamma yrkesämnen och fördjupningskurser på El- och energiprogrammet, till exempel mekatronik, praktisk ellära, elkraftteknik, energiteknik, belysningsteknik, elmotorstyrning med mera.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna:
-Planering
-Undervisning i både praktiska och teoretiska moment
-Dokumentation
-Uppföljning

Vi söker dig som

Vi söker dig med engagemang och vilja att bidra till att vår utbildningsverksamhet blir det självklara valet för elever. Som person är du social, utåtriktad och gillar samarbete.

Du har praktisk erfarenhet samt goda teoretiska kunskaper inom el- och energiområdet som du vill och kan förmedla vidare till elever. Yrkeserfarenhet inom el är ett krav för tjänsten och yrkeslärarexamen är en merit. Även B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska.

Tveka inte att söka tjänsten, hos oss får du möjlighet att byta karriär och chans att arbeta med kunniga kollegor i en väletablerad verksamhet.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Marcus Sjöqvist
Kontakt
Eva Johansson
facebookCreated with Sketch.