Svetsare till Toyota 

Företag: Montico

Ort: Mjölby 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2021-02-05

Toyotas verksamhet går för fullt och nu behöver de utöka sin personalstyrka med skickliga svetsare.

I sina fabriker i Mjölby tillverkar och utvecklar Toyota truckar och olika materialhanteringslösningar. Viktiga ledord för företaget är kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och högt teknikfokus.
Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar.
 

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsantällning på Montico för uthyrning till Toyota. Tjänsten är på lång sikt och goda chanser finns till övertag från Toyota eller tillsvidareanställning på Montico.

Arbetsbeskrivning

Toyota jobbar med MAG-svetsning och du kan antingen svetsa manuellt eller i robot. Du kommer jobba 2-skift vid en produktionslina i ett taktat flöde.

Vi söker dig som

Våra krav för tjänsten är:
- Utbildning och eller erfarenhet av svets, helst MAG
- Körkort och tillgång till bil
- Traversutbildning

Vi ser det även som meriterade om du har giltiga svetslicenser och truckkort.

Som person ser vi gärna att du trivs i en verksamhet med högt tempo. Vidare är det en fördel om du har god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och ha bra arbetsmoral.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Patrik Råsberg
facebookCreated with Sketch.