Kandidathanterare till Montico i Vetlanda 

Företag: Montico

Ort: Vetlanda 

Omfattning: Vikariat 

Sista ansökningsdag: 2021-01-17

Om tjänsten

Vi söker nu en vikarierande kandidathanterare till vår verksamhet i Vetlanda. Gillar du kontakt med människor, att bidra där det behövs, varierande arbetsuppgifter varvat med administrativa rutinuppgifter då är du säkert den vi söker för uppdraget.

Som kandidathanterare är du spindeln i nätet på kontoret. Du arbetar tillsammans med befintliga kollegor på Vetlandakontoret. Hos oss får du möjlighet att växa som person genom ansvarstagande, lära dig nya uppgifter och utvecklas inom rekrytering och personaladministration.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kandidathanterare kommer du bland annat att:

-Vara ett viktigt stöd i vardagen för våra konsultchefer
-Ansvara för rekryteringsprocessen, genomföra intervjuer och referenstagning.
-Ansvara för administration
-Hittar personal och kompetens via mässor, öppet hus, rekryteringsträffar och research.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett eget driv, tar egna initiativ, kan vara självgående i tydliga processer och samtidigt är lyhörd för organisationens behov. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos utveckling.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta i en föränderlig miljö där du tar stort eget ansvar. Du har en mycket god struktur i ditt arbete och ett naturligt driv och engagemang. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har ett intresse för samverkan och dialog.

Din branschbakgrund tror vi inte är avgörande för möjligheterna att lyckas men har du erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen eller liknande administrativt arbete inom industri/produktion så är det förstås en fördel. Du är van att använda dator som ditt arbetsredskap och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat där anställningsgraden är 75%-100%

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Eva Johansson
Kontakt
Tomas Jonasson
facebookCreated with Sketch.