Supportmedarbetare till RENZ i Jönköping 

Företag: Renz Sweden AB

Ort: Jönköping 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2021-02-14

Brinner du för support och kundservice? Är du sugen på en ny utmaning i ett internationellt och stabilt familjeföretag med produkter i framkant? Just nu behöver RENZ Sweden förstärkning till sitt sammansvetsade supportteam placerat i Jönköping!
 

Om tjänsten

RENZGROUP, som RENZ Sweden är en del av, är Europas ledande tillverkare av fastighets- och paketboxar samt brevlådor. RENZGROUP har idag närmare 800 anställda med kontor och fabriker placerade runt om i Europa. Kvalitet och utveckling är ledord och det som genomsyrar hela processen från utveckling till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln.
Huvudkontoret för Sverige finns i nya fräscha lokaler placerad i Jönköping där arbetsmiljö och trivsel prioriteras högt som viktiga faktorer för att kunna leverera på allra bästa sätt.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare i kundsupport har du en viktig roll som är både intressant, varierande och utvecklande.
Exempel på arbetsuppgifter är:
- support till kund via telefon och mail
- offerthantering
- orderhantering
- inköp
- leveransbevakning
- artikelregistervård
- support internt t.ex. säljorganisationen
- transportbokning

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med support/kundtjänst och orderläggning. Har du erfarenhet av inköp och/eller transportbokning är det meriterande. Du har också mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du brinner för att ge god service och är engagerad i kontakten med både kunder och kollegor.
Vi förväntar att du har en utbildning minst på gymnasienivå, har en mycket god IT-vana (Officeprogrammen och affärssystem) och är som har lätt att lära och sätta dig in i nya system.
För att lyckas i den här tjänsten är det en förutsättning att du har en mycket god förmåga att lösa problem och att du är engagerad, brinner för att ge service och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka då inte att skicka in en ansökan!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Mattias Frost
facebookCreated with Sketch.