Vår kund Timsfors Bil & Traktortjänst AB söker Chaufförer 

Företag: Timsfors bil och traktortjänst AB

Ort: Markaryd 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Vår kund Timsfors Bil & Traktortjänst AB är i behov av Chaufförer, både med CE kort samt C körkort.

Timsfors Bil & Traktortjänst huvudsakliga inriktning är transporter med lastväxlar- och flisbilar och hjullastare. Dom har även uthyrning- och försäljning av containers, sortering samt återvinning av avfall samt försäljning av grusmaterial, torv, spån och matjord. Även transport och försäljning av biprodukter ifrån sågverk till biobränslepannor samt pressning av returpapper och plaståtervinning.

Tjänsten är förlagd till dagtid.

Du påbörjar din anställning hos oss på Montico för att sedan övergå i anställning hos kunden.
 

Arbetsbeskrivning

Som chaufför hos Timsfors bil och traktortjänst kommer du att arbeta med att transportera restprodukter och biobränsle med container eller sidotippsbil.

YKB är ett krav.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en positiv och serviceminded person som tycker om att göra det där lilla extra då det kommer att förekomma en del kundkontakt.
Du som person är initiativtagande, tillmötesgående och flexibel.
Vi ser att du har några års erfarenhet av att köra lastbil eller buss. Du har ett tekniskt intresse och har vana av digitala hjälpmedel.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning med omkring 500 anställda. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Nathalie Jonsson
Kontakt
Christin Bengtsson
facebookCreated with Sketch.