Montör till Väderstad Components i Överum

Företag: Montico

Ort: Västervik

Omfattning: Visstidsanställning

Vi söker dig som vill jobba inom tillverkande industri som Montör hos vår kund Väderstad Components i Överum. Har du erfarenhet från industri som exempelvis svetsare, montör, CNC-operatör och/eller truckförare är du varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Du blir anställd som konsult hos oss på Montico och uthyrd till Väderstad, anställningen inleds med en visstidsanställd i sex månader därefter kan du bli tillsvidareanställd av Montico eller direkt anställd av företaget du jobbar på.
Arbetet sker på plats hos Väderstad i Överum, du jobbar tvåskift och arbetstiderna är dagveckan Måndag - Fredag kl. 05.36-13.48, kvällsveckan är Måndag - Torsdag kl.13.30 - 23.36

Arbetsbeskrivning

Väderstad Components är ledande inom tillverkning av härdade slitdelar till jordbruksmaskiner, tillverkningsprocessen är automatiserad med högteknologiska maskiner och mycket avancerad robotteknik.

Som montör jobbar du med montering av både små och stora komponenter, arbete både med och utan ritningar förekommer.

Vi söker dig som

Vi söker dig med med erfarenhet från plåt och metallindustrin.
Meriterande är om du har:

- Utbildning inom CNC
- Kunskap inom ritningsläsning och erfarenhet av arbete i en produktion.
- Truckkort
- Traverskort

Som person ser vi gärna att du har en vilja att lära dig nya saker och förmåga att ta egna initiativ. Vidare är det en stor fördel om du trivs med att samarbeta och bidrar med positiv energi till dina kollegor.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Frida Eriksson
Kontakt
Annie Myrlander
facebookCreated with Sketch.