Transportledare 

Företag: Timsfors bil & traktortjänst AB

Ort: Markaryd 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Timsfors bil & Traktortjänst är ett åkeri med verksamhet i södra Sverige, deras huvudsakliga inriktning är transporter med lastväxlar- och flisbilar och hjullastare, uthyrning- och försäljning av containers, sortering samt återvinning av avfall, försäljning av grusmaterial, torv, spån och matjord m.m, transport och försäljning av biprodukter ifrån sågverk till biobränslepannor samt pressning av returpapper och plaståtervinning.
 

Om tjänsten

Timsfors bil & traktortjänst expanderar och behöver förstärka med ytterligare en transportledare. Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb i ett företag där hög servicenivå och kvalitet står i centrum? Du erbjuds en varierad tjänst i ett företag med stort fokus på engagemang och kundnöjdhet.
Vår kund är ett familjärt företag som värdesätter god stämning på arbetsplatsen, flexibilitet och lojalitet.


Transportledning
Transportplanering
Ordermottagning
Skapa faktureringsunderlag

Kvalifikationer
- Erfarenhet inom logistik/distributions-branschen
- IT-vana
Systemen som vår kund använder sig ut av är TF (Barkfors) Vehco, Trans PA, Idha och Office 356.
Flytande svenska i både tal och skrift, önskvärt om du har god kunskap i engelska.

Relevant utbildning
- Ledarskap
- Transportledning
- Ekonomi

Detta är en direktrekrytering till vår kund. Lön efter överenskommelse.

Vi söker dig som

Vi söker dig med några års erfarenhet av en liknande befattning. Har du dessutom en relevant utbildning är det till en fördel. Du har vana att hantera kundkontakter och vill ha en nära kontakt med chaufförerna och de andra enheterna i företaget.

Att balansera flera parters behov under stress är naturligt för dig och du behåller lugnet även i de mest pressade situationerna. Ett tydligt drag hos dig är din prestigelöshet och att du trivs med att bidra till utvecklingen och rycker in där det behövs.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Nathalie Jonsson
facebookCreated with Sketch.