Produktionsledare till Camfil 

Företag: Camfil Svenska AB

Ort: Ydre 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 2021-07-18

Camfil är en världsledande tillverkare av kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning. Camfils lösningar ökar produktivitet för både arbete och utrustning, minimerar energianvändning samt främjar människors hälsa och miljön.
I Sverige har Camfil Svenska AB två fabriker som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Till fabriken i Österbymo söker man nu en erfaren och flexibel produktionsledare i samarbete med Montico, som sköter rekryteringsprocessen.
 

Om tjänsten

Som produktionsledare kommer du att ha en nyckelroll hos Camfil i Österbymo. Rollen innebär ansvaret för en av avdelningarna med CNC / plåtbearbetning. Tjänsten innefattar även en del uppgifter relaterade till produktionsteknik vilket ger möjlighet till en utveckling och omväxling. Totalt är man drygt 40 anställda och produktionen är väldigt blandad och flexibel. I den här tjänsten erbjuds en perfekt kombination av den lilla flexibla organisationen och den internationella, globala verksamhetens möjligheter. Söker du ett intressant och omväxlande arbete i ett litet sammansvetsat team? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar är att leda och fördela arbetet på din avdelning som består av ca 15 personer. Du arbetar med ett aktivt ledarskap och coachande förhållningssätt med målet att nå uppsatta mål och följa processer och rutiner. Du kan förvänta en omväxlande och tempofylld roll med stora möjligheter att påverka och bidra till företagets resultat. Tjänsten innebär fullt personalansvar för din avdelning. Även uppgifter relaterade till produktionsteknik ingår i tjänsten, såsom t.ex. utveckling av monteringsmetoder, automatisering, hantering av reklamationer m.m.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning inom produktion, gärna verkstadsindustri och/ eller plåtbearbetning. Du är en stabil och kunnig ledare som har förmåga att involvera och hantera din personal på ett inspirerande och tydligt sätt. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att leda projekt inom produktionsteknik. Vi tror att du är en person som tar initiativ, är duktig på att kommunicera och att få med dig dina medarbetare både i det dagliga och i förändringsarbete. Självklart är du en van datoranvändare som arbetat i något ERP/affärssystem och som gärna har erfarenhet av Solid works (eller motsvarande). Har du erfarenhet av tunnplåtstillverkning ses det som meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Mattias Frost
Kontakt
Annie Myrlander
facebookCreated with Sketch.