Montör av elmätare sökes 

Företag: Montico

Ort: Växjö 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!
 

Om tjänsten

Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare runtom i södra Sverige. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag i Kronobergs län och byta elmätare på plats.

Arbetsbeskrivning

Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil inom Kronobergs län. Arbetstiderna är måndag till fredag 7:30-16:30.

Har du inte gått eller inte slutfört en elutbildning finns det möjlighet att gå en snabbutbildning under 16 veckor för att bli behörig elmätarmontör och därmed goda chanser till anställning. Kontakta My Karlsson nedan för mer information.

I samband med arbetet kommer du att få gå en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör, något som du även kan lägga in i ditt CV.

Du får:
  • Utbildning till diplomerad EBR mätarmontör.
  • Tjänstebil som du kör hemifrån till de olika arbetsplatserna.
  • Mobiltelefon för tjänsten.
  • Lärlingstimmar
  • Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
  • Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som

Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.

Du måste ha:
  • B-körkort (ej automat)
  • Mycket god svenska i både tal och skrift
  • Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon.


Det är meriterande om du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom el.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
My Karlsson
facebookCreated with Sketch.