CNC-operatör 

Företag: Montico

Ort: Hultsfred 

Omfattning: Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag: 2021-09-10

International Aluminium Casting AB är ett legotillverkande aluminiumgjuteri som genom lång erfarenhet byggt upp en gedigen kompetens för kokill- och pressgjutning. Företaget arbetar med allt från gjutämnen till färdiga produkter där skärande bearbetning, ytbehandling och montering ingår.

Företaget grundades år 1922 och sysslade då med kokillgjutning. Redan 1948 installerades den första pressgjutmaskinen. Företagets vision är att bli det ledande aluminiumgjuteriet i Sverige inom såväl pressgjutning som kokillgjutning.

Idag har International Aluminium Casting AB flera fabriker som förser kunder över hela världen med deras högkvalitativa produkter.

Just nu söker de CNC-operatör, CNC-tekniker och gjutare till deras fabrik i Hultsfred.
 

Om tjänsten

CNC-operatör
I rollen som CNC-operatör arbetar du med att sköta datorstyrda maskiner genom olika metoder exempelvis borrning eller fräsning bearbetar material som exempel aluminium. Det kan förekomma riggning och utrustande av maskinen.

CNC-tekniker
I rollen som CNC-tekniker både riggar du, läser ritningarna och programmerar maskinerna.

Gjutare
I jobbet som gjutare kommer dina arbetsuppgifter att vara gjutning, smältning, rensning, slipning och kvalitetskontroll.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ha varierande arbetsuppgifter beroende på vilken tjänst du söker till.

Arbetstid är förlagd till 2-skift, natt eller dagtid.

Vi söker dig som

Som CNC-operatör/ tekniker ska du vara erfaren och självständig samtidigt som du ska kunna samarbeta och ta instruktioner. Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem och kan hantera dessa på en hög nivå. Du ska ha kunskap inom ritningsläsning och mätteknik.
I denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av att ställa, korrigera och programmera CNC-arbeten.

Som gjutare ska du sköta drift utav gjuterimaskin samt efterbearbetning utav produkter såsom slipning och kontroll. Vi ser gärna att du som söker har arbetslivserfarenhet inom området eller har relevant utbildning. Att du har ett säkerhetstänk och att du har ett tekniskt intresse för maskiner och dess styrning.

Kvalifikationer/krav:
- Utbildning eller arbetslivserfarenhet
- B-körkort
- Behärskar det svenska språket på en hög nivå

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Sofia Wessberg Clason
Kontakt
Elma Ramic
facebookCreated with Sketch.