Maskinoperatör/ställare

Företag: Purmo Group Sweden AB

Ort: Markaryd

Omfattning: Tillsvidareanställning

Till vår kund Purmo Group Sweden, söker vi nu en maskinoperatör/ställare.

Purmo Group Sweden ( fd MMA) har en historia som teknologiskt företag som går tillbaka till 1950 då företaget grundades. Över åren har deras specialisering blivit framgångsrik och man är idag en av de främsta inom sin nisch.
Man täcker inte bara behoven i nybyggnation utan även framförallt inom ROT-sektor där dem har en unik position.
Purmo Group Sweden har allt sedan starten 1950 sin tillverkning, forskning & utveckling i Markaryd. Deras anläggning i Markaryd har med åren blivit ett kompetenscentrum med hög teknologisk nivå som varje år besöks av många fastighetsägare, konsulter, och installatörer på olika utbildning och seminarium.
De är en av de ledande tillverkarna av komponenter för flödesreglering inom värme och kyla i Skandinavien och deras strategiska inriktning är att bibehålla denna position också i framtiden.

Arbetsbeskrivning

Som maskinoperatör/ställare
- Vid automatiserade maskiner är det viktigt att man har ett stort säkerhetstänk.
- Förse maskinerna med material
- Underhåll av maskinerna vid behov
- Truckkörning

Arbetet kommer att vara förlagt på 2-skift alternativt ständig kväll.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med kvalificerade ställ, god allmän teknisk kompetens, samt goda erfarenheter inom tillverkande industri.
Har du intresse av att skruva och meka är det till fördel.
Har du dessutom en vilja att förändra och förbättra, ett driv och ett engagemang samt förmåga att hålla god ordning och reda så passar du väl in i företagets profil.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Nathalie Jonsson
facebookCreated with Sketch.