Robotsvetsare  

Företag: Montico HR Partner

Ort: Nässjö 

Omfattning: Visstidsanställning 

Om tjänsten

Till vår kund i Nässjö söker vi nu robotsvetsare.

Arbetsbeskrivning

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av att övervaka samt justera en svetsrobot, arbeta självständigt med avsyning av detaljer samt göra kontrollmätningar. Du arbetar utifrån strikta kvalitetskrav och behöver kunna bedöma kvalitet på svetsar. Arbetstiden är förlagd till 2-skift.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av robotsvets eller har svetsat manuellt sedan tidigare. Vi ser gärna att du har någon form av praktisk utbildning i botten. Vidare tror vi att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Då programmering och ställ av maskin förekommer i tjänsten, ser vi erfarenhet av detta som en stor fördel. Meriterande med truckkort. Körkort och bil är ett krav.

Du är en kvalitetsmedveten person som tycker om att lära dig nya saker. Du som person bör även ha ett öga för detaljer, vara lösningsorienterad och inte ha några problem med att arbeta självständigt.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Dejan Rajcevski
Kontakt
Kaltrina Haxha
facebookCreated with Sketch.