Kvalitetsmedveten Ytbehandlare sökes till Mastec CCTech i Ulricehamn 

Företag: Mastec CCTech

Ort: Ulricehamn 

Omfattning: Visstidsanställning 

På CCTech i Ulricehamn är dem specialiserade på små till medelstora serier inom legoytbehandling. Här finns en modern och automatiserad maskinpark som effektivt och precist kan möta morgondagens behov. Visste du att CCTech löser sina kunders uppdrag på endast 5 dagars ledtid? CCTech:s framgångsfaktorer är kontinuerliga kontroller, noggrann processdokumentation och hög kvalitet! Utöver legoytbehandling utför CCTech även ytbehandling på aluminium genom anodisering, passivisering och kromatering. CCTech erbjuder även trumling och montering och levererar direkt till slutkund.
 

Om tjänsten

Du börjar som inhyrd konsult på Montico för att på sikt övergå till att bli direktanställd utav kundföretaget.

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att hänga upp, hänga av och packa ner ytbehandlade produkter. Det förekommer även andra industriarbeten. Du bör vara kvalitetsmedveten för att trivas på CCTech. Truckkort är meriterande.

Vi söker dig som

Vi söker dig med god erfarenhet inom verkstadsarbete där kvalitet, högt tempo och kunna bidra med bra gemenskap ligger i fokus. Du ska kunna kommunicera på god svenska, förstå skriftliga instruktioner och kunna rapportera i ett datorsystem.
Som person ska du vara självgående, arbetsvillig och flexibel. Det är även viktigt att du hanterar dina arbetsuppgifter noggrannt och är kvalitetsmedveten.
Du ska kunna arbeta självständigt och vara självgående.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Kaltrina Haxha
Kontakt
Dejan Rajcevski
facebookCreated with Sketch.