Produktionspersonal till Narr Chocolate AB i Ödeshög 

Företag: Narr Chocolate AB

Ort: Tranås 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

 
 
 

Narr Chocolate lägger fokus på kvalité. Produkterna innehåller omtanke, yrkesstolthet och de bästa av råvaror. Narr är stolta över det som produceras och hur dettta görs. Narr Chocolate är ett familjeföretag som sedan starten 1993 har specialiserat sig på tillverkning av choklad dragéer. Namnet Narr är en sammansättning av initialerna från respektive familjemedlems förnamn.
Företaget har i dag 9 anställda och en produktionskapacitet på 2500ton/år, kunderna finns i Norden och ett flertal länder i Europa.
 

Om tjänsten

Narr behöver ytterligare förstärkning till sin produktion av kvalitetschoklad!
Du kommer att vara en viktig spelare i produktionsteamet på Narr. Teamet håller högt tempo och det krävs hög prestationsförmåga, ett stort engagemang och framförallt god fysik för att lyckas i tjänsten.

Du kommer att bli en del av ett team i en mindre organisation där det är nära till beslut och där prestation belönas.
För rätt person finns goda förutsättningar att utvecklas och lyckas i ett företag med härlig energi.

När du skickar in din ansökan vill vi att du motiverar ditt intresse för tjänsten och vad just du kommer att bidra med i produktionen.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande och förutom att sköta produktionen av chokladdragéer så kommer du även att packa upp varor, och utföra lättare underhåll. Eftersom teamet är litet är det viktigt att alla hjälps åt med samtliga sysslor för att hålla god ordning.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet gärna från liknande arbete. Du vill lära dig hantverket och delta i Narrs dagliga produktion av chokladdragéer med högsta kvalitet. Du kommer att ingå i ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra, det är viktigt du har samma driv och arbetslust som övriga i teamet.

Arbetet är ett hantverk med 2–3 års upplärning innan du blir självgående så det är viktigt att du som söker ser en framtid på lång sikt hos Narr Chocolate. Du behöver vara uthållig och tålmodig för att bli framgångsrik i tjänsten. Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Har du erfarenhet av livsmedelsproduktion är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstiden är 07.00-16.00 men skiftande tider kan förekomma vid högsäsong eller vid behov.
Tillsättning enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Narr Chocolate AB med Montico.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 
Kontakt
Petra Segerberg
 
facebookCreated with Sketch.