Betongarbetare sökes till Örebro 

Företag: Montico

Ort: Örebro 

Omfattning: Visstidsanställning 


Företaget startades 2016 och består idag av 16 anställda. Det är en pålitlig och kvalitetsmedveten samarbetspartner inom Bygg & Anläggningssektorn. Företaget strävar efter att kunden skall få en behaglig resa från start till mål i projektet, genom ett nära samarbete, tillförlitlighet och professionellt agerande. Betongteknik Väst har bred kompetens inom betong och markarbeten. Dom utför renoveringar och nyproduktion både för offentliga samt privata sektorn.
 

Arbetsbeskrivning


Som betongarbetare hos företaget får du stor frihet under ansvar. Du kommer att tillhöra ett mindre team där ni arbetar tätt tillsammans mot gemensamma mål. Dina arbetsuppgifter kommer i största utsträckning gälla formning, armering och gjutning, med huvudfokus på nybyggnation och renovering inom infrastrukturen. Då företaget arbetar brett kommer arbetsuppgifterna anpassas därtill då medarbetarna är med från start till mål i projekten. Tjänsten är på heltid. Du kommer att vara verksam i Örebros län.

Vi söker dig som

Vi söker dig som gillar ett fysiskt arbete i ett högt tempo. Det är viktigt att du är noggrann, driven och funkar bra tillsammans med dina kollegor. Det är krav att du har en utbildning inom bygg och meriterande med YKB. Körkort B är också ett krav då man måste kunna ta sig mellan olika arbetsplatser.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Linn Aronsson
Kontakt
Fredrik Karlsson
facebookCreated with Sketch.