CNC-Operatör

Företag:

Ort: Eskilstuna

Omfattning: Visstidsanställning


Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en erfaren CNC-operatör med vilja att utvecklas.
Företaget arbetar med tillverkning av slutprodukter vilket innebär att du är med från start tills att produkten är klar och kan gå ut till kund, detta gör att du som CNC-operatör kommer du att få ett varierat och omväxlande arbete.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha ett stort ansvar för dina uppdrag, från tillverkning till slutkontroll. En viktig del i ditt arbete består av att läsa och tolka ritningar. Du kommer även att genomföra kvalitetskontroller av ditt slutförda arbete innan det skickas vidare till kund.
På företaget får du ett omväxlande och fritt arbete där du får lägga upp ditt sätt att arbete utefter det som passar dig bäst. Du kommer även till en organisation med en god stämning och korta beslutsvägar, då de trivs med att arbeta tillsammans och hjälper varandra.

Vi söker dig som

Vi ser att du har goda kunskaper av att arbeta som CNC-operatör med inriktning fräsning eller svarvning. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du en kommunikativ och samarbetsvillig problemlösare som drivs av att ha stort eget ansvar. Då du kommer att genomföra kvalitetskontroller av ditt arbete ser vi även att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Är detta något för dig? Klicka då på knappen ansök har nedanför och besvara frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Fredrik Karlsson
facebookCreated with Sketch.