Jobba som kundbokare 

Företag: Montico

Ort: Borås 

Omfattning: Provanställning 

Om tjänsten

Vår kund är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. Dom bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en eventuell fast anställning hos vår kund. Vårt mål är att matcha rätt person till rätt plats.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kundbokare arbetar du tillsammans med ett engagerat team i en centraliserad och funktionell enhet. Du kommer vara länken mellan kunden och teknikern. Arbetsuppgifterna består främst av att boka in framtida jobb som tekniker kommer att utföra. Dagligen har du telefonkontakt med slutkunder i ett specifikt geografiskt område där du planerar in arbeten. Du bistår även med support och förmedlar information mellan parterna, främst över telefon och mail. I denna roll arbetar du med samordning på ett strukturerat sätt.

Som medarbetare hos företaget kommer du att ges möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som

Som person är du strukturerad, stresstålig och nyfiken. I och med att du dagligen har kontakt med slutkunder, både över telefon och mail, så ser vi gärna att du är serviceinriktad och har ett ödmjukt och lösningsorienterat förhållningssätt. Att planera, ta beslut och initiativ är något du känner dig bekväm med. För att du ska trivas i rollen som kundbokare bör du vara förändringsbenägen och nytänkande.

En vilja att utvecklas och lära sig inom området är en förutsättning för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från servicearbeten eller logistik är detta meriterande. För denna tjänsten krävs det att du har en god datavana, talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Julia Persson
facebookCreated with Sketch.