Modellsnickare/Fixturbyggare sökes till Opido

Företag: Opido

Ort: Ljungby

Omfattning: Tillsvidareanställning

Opido erbjuder mervärden som design, funktion, miljö och ekonomi genom att utveckla, prototyptillverka, forma och förädla plastdetaljer i högt tempo för dem som vill leda utvecklingen i sin bransch.

Om tjänsten

Opido kommer att erbjuda dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos Opido kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!
Arbetet är förlagt till dagtid.
Du påbörjar din tjänst som inhyrd via Montico. Det finns väldigt stora möjligheter för rätt person att övergå till kund.

Arbetsbeskrivning

Som modellsnickare/fixturbyggare på Opido kommer du att arbeta med fixturbyggnation av helt nya projekt. Du kommer även arbeta med befintliga processer och fixturer som kräver uppdateringar, kvalitetssäkringar, samt tekniska justeringar.
Arbetet utförs i både trä och aluminium.
Du som sökande bör ha ett tekniskt intresse och gillar att hitta lösningar och förbättringar.

Vi söker dig som

har ett driv och gillar varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom tjänsten, så arbetet passar dig som är nyfiken på nya utmaningar.

Vidare ser vi att du är noggrann, tålmodig och flexibel då tjänsten innebär att du kommer att lära dig flera olika arbetsuppgifter, och motiveras av att arbeta med kvalité. Du har en vilja att påverka samt har ett kritiskt öga och ser lätt eventuella förbättringar.
Du är framåt, lösningsorienterad och strukturerad.
Övrigt ser vi också att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Dragan Culibrk
Kontakt
Christin Bengtsson
facebookCreated with Sketch.