Truckförare

Företag: Montico HR partner

Ort: Kristianstad

Omfattning: Visstidsanställning

För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.

Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgivare och ansvarig konsultchef.

Om tjänsten

Nu söker vi dig som har erfarenhet av truckkörning till en utav våra kunder i Kristianstad. Tjänsten är förlagd på dagtid mån-fre mellan 7-16.

För rätt person är denna tjänst tänkt att vara långsiktig med start som inhyrd via Montico.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är ansvarsfull, ordningsam och noggrann i ditt sätt att arbeta och såklart att du är en god lagspelare. Du behöver ha tidigare erfarenhet av truckkörning och vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra motviktstruck. Hos vår kund kommer du främst arbeta med in- och utlastning men även arbeta i olika lagersystem och med kundkontakt. Därför är det även viktigt att du är service minded och har god datorvana.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Truckkort (A2,A4,B1)
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Erfarenhet i något affärssystem
  • Service minded och god datorvana
  • Körkort + bil


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i våra rekryteringsprocesser och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Ida Hansson
Kontakt
Henrik Fagerström
facebookCreated with Sketch.