Kantpressoperatör/ställare

Företag: Montico

Ort: Värnamo

Omfattning: Visstidsanställning

Vår kund i Gnosjö fortsätter att expandera och behöver förstärka organisationen med en kantpressoperatör.

Om tjänsten

Som kantpressoperatör arbetar du med drift av våra kantpressar. Meriterande är om du har erfarenhet av att ställa automatpressar. I tjänsten behöver du ha goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik och materialkunskap samt har förståelse för toleranser. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som

som har verkstadserfarenhet som maskin- eller pressoperatör. För arbetet krävs att du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift samt körkort och tillgång till bil.

Det är en stor fördel om du har kunskaper i Kantpressning.

Som person är du tekniskt intresserad, flexibel och noggrann. Du bör därutöver ha förmåga att samarbeta och ta initiativ samt vara problemlösningsorienterad samt en stor vilja och nyfikenhet. Vidare är du en lagspelare som vill ha kul på jobbet tillsammans med oss.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Jessica Sandberg
facebookCreated with Sketch.