Teknisk Produktionsberedare 

Företag: Abstracta

Ort: Växjö 

Omfattning: Tillsvidareanställning 

"We create better soundscapes!
Abstracta är ett svenskt designföretag med lång erfarenhet inom inredningsakustik. Produktion och produktutveckling sker i egen fabrik i Lammhult, Småland. Som marknadsledare i Norden strävar vi alltid efter att hitta innovativa, hållbara lösningar för att hjälpa våra kunder att skapa bättre ljudlandskap i olika typer av miljöer." Abstracta är verksamma sedan 1972 och är inne i en expansiv fas både inom Sverige och utomlands. Företaget är en del av börsnoterade koncernen Lammhults Design Group.
Klicka gärna på länken nedan för inspiration.
https://abstracta.se/app/uploads/2021/03/abstracta-soundscapes-hq-movie-720.mp4?_=2
 

Om tjänsten

Abstracta söker nu en ny stjärna till logistik/produktionsteamet i Lammhult. Du kommer till ett härligt gäng i en fantastisk arbetsmiljö där du med din struktur och stora intresse för produktionsflöden kommer att bli en nyckelspelare.
Tjänsten är en direktrekrytering till Abstracta och är heltid tillsvidare.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk produktionsberedare kommer du tillhöra logistikavdelningen och ansvara för underhåll och uppläggning av artiklar i Abstractas affärssystem som under 2023 kommer att bytas ut från Microsoft Navision till Monitor G5.
Du kommer bli en viktig del i övergången och får arbeta nära produktionstekniker, konstruktion och inköp. Det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta, tycker om att arbeta i team och att du är en person som låter dig vägledas av sunt förnuft. Du behöver ha en utvecklad analytisk ådra och vara noggrann i ditt arbete.Vi söker dig som

har följande kvalifikationer:
  • Mycket goda kunskaper i att arbeta i affärssystem, företrädesvis Monitor
  • Erfarenhet av MPS och parametersättning för tillverkning och inköp
  • Erfarenhet av att underhålla affärssystem
  • Erfarenhet från producerande verksamhet
  • Erfarenhet av CAD
  • Goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel
  • Svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Eftergymnasial teknisk utbildning eller liknande YH utbildning och erfarenhet av teknisk beredning.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Mattias Frost
facebookCreated with Sketch.