Personal till vår kund i Nässjö

Företag: Montico

Ort: Nässjö

Omfattning: Visstidsanställning

Just nu söker vi personal till vår kund i Nässjö. Vår kund tillverkar specialskåp & maskinbeklädnader, dessutom är dom ledande i Sverige och anpassar alltid sina produkter efter kunden.

Om tjänsten

Vi söker följande: Robot - svetsare, kantvikare & CNC-operatör/maskinoperatör. Du får en anställning via Montico som ambulerande konsult, sex månader visstidsanställning med goda chanser till förläning eller anställning hos kund. Tjänsterna är skift därmed kräv det att du är flexibel med arbetstiden.

Arbetsbeskrivning

- Sverige ligger just nu i framkant med automatisera sina maskiner därmed söker vår kund en robot-svetsare. Vi förutsätter att du har en gedigen kompetens och utbildning.

- Kantvikare - Som kantpressare formar man detaljer av exempelvis metall i en pressmaskin. Man kan antingen sköta maskinen manuellt eller genom att programmera en dator som i sin tur styr pressen. Det finns olika typer av pressmaskiner och arbetsuppgifterna skiljer sig beroende på vad man ska pressa och vilken maskin man jobbar vid.

- CNC-operatör/maskinoperatör - som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD / CAM-underlag. Programmering kan skötas av särskilt anställda tekniker eller av dig som CNC-operatör.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och är tekniskt lagd. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för att lära dig nya saker och är initiativtagande. Du ska också behärska det svenska språket, både tal och i skrift. Du ska också kunna vara flexibel med arbetstiderna då våran kund arbetar skift. Om du är intresserad skicka in din ansökan via annonsen med ett uppdaterat CV, vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mejl då du kommer bli ombedd att ansöka in till vår annons. Vi ser meriterande om du arbetat med liknande tjänster tidigare.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Kaltrina Haxha
facebookCreated with Sketch.