Entreprenadingenjör till Hamiltone Group AB

Företag: Hamiltone Group AB

Ort: Markaryd

Omfattning: Tillsvidareanställning

För att få ett ännu bättre momentum behöver vi en ny medarbetare som kan komplettera oss andra i vår organisation. Vi har ett bra varumärke och nöjda kunder men vi saknar en erfaren och driven anbudsingenjör/entreprenadingenjör.

Vi ser fortsatta möjligheter trots en utmanande marknad. Vi satsar i den tid som ligger framför för att skapa tillväxt.
Du hamnar i en organisation med hög moral, bred kompetens och snabba beslutsvägar där vi har som uppdrag att hjälpa andra med det vi är duktiga på.
Vi är nyfikna på dig – är du nyfiken på oss?

Om tjänsten

Vi behöver utöka vår organisation i södra Småland, norra Skåne och södra Halland.
En kombinerad roll som kalkylator och inköpare. Vi har kontor i Markaryd men är inte främmande för att starta upp ett nytt lokalkontor någonstans runt Ängelholm till Mellbystrand.

Arbetsbeskrivning

I rollen har du ansvar för att bl.a.göra mängdberäkningar, förfrågningar och beräkningar av omkostnader för att skapa konkurrenskraftiga anbudsunderlag.
Dina arbetsuppgifter innefattar såväl offertförfrågningar och offerutvärdering som upphandling och förhandling. Du är involverad i projektens hela livslängd, från anbudsfasen till projektets genomförande.
Du driver och ansvarar för tilldelade projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Detta gör du i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen.
Möjligheter att vara med och påverka materialval och byggmetoder i tidigt skede bedrivs tillsammans med projektorganisationen och i samverkan med kunden, vilket är en del i inköpsarbetet.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du är högskoleutbildad och har flera års erfarenhet från liknande roller. Du har givetvis goda kunskaper inom byggsektorn och byggteknik, där ritningsläsning är en självklarhet.
Meriterande är om du har utbildning inom inköp och även god förståelse för entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av Bluebeam, BidCon och Byggsamordnaren är också ett plus. Du har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete och att göra affärer.
Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift, på såväl svenska som på engelska, och du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Våra kärnvärden ska stämma in på dig som person. Du är social och har lätt att skapa relationer. Du är drivande och förtroendeingivande, har ett affärssinne och en förmåga att se helheten. Du arbetar strukturerat, noggrant och är van vid att jobba mot tydliga deadlines.
Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Information om tjänsten Ellenor Jacobsen, Arbetschef, 0433 524408

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

facebookCreated with Sketch.