Just nu söker vi på Montico erfarna montörer till vår kund strax utanför Jönköping.

Företag: Montico

Ort: Jönköping

Omfattning: Visstidsanställning

Vill du vara med och bygga premiumprodukter där innovation och kvalité genomsyrar ditt arbetssätt? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Om tjänsten

Vi erbjuder anställning via Montico sex månader, heltid. Du kommer bli anställd som ambulerande konsult ute hos vår kund där vi har ett gott samarbete. Vi ser detta långsiktigt därmed är det viktigt för oss och vår kund att rätt person med rätt kompetenser kommer in till kundföretaget. Du som ambulerande konsult följer kundföretagets arbetstider vilket är dagtid.

Arbetsbeskrivning

Huvudsaklig arbetsuppgifter är montering. För premiumprodukterna krävs det noggrannhet och kvalité därmed ser vi gärna att du har arbetat med montering innan. Kundföretaget har 35 års erfarenhet inom deras produkter och har flertal dotterbolag runtom i hela Europa. Huvudkontoret ligger strax utanför Jönköping. Monteringen kan bestå av följande förmontering, delmontering, eftermontering samt service för premiumprodukter.

Vi söker dig som

Vi lägger stort fokus på denna rekrytering då vi vill att rätt person med rätt kompetens kommer in till vår kund. Vi ser gärna att du har arbetat med montering tidigare och har ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du är flexibel ute i produktionen - där viljan att lära sig fler stationer finns. Eftersom vi är varandras arbetsmiljö är det viktigt att du som person kan samarbeta med övrig personal samtidigt som du inte har problem med att arbeta själv. Vi ser gärna att du skriver och pratar obehindrat svenska. Du som söker får skicka in ett uppdaterat CV samt personligt brev där du anger varför just du skulle passa in hos oss. Vi har även som krav att du som söker ska ha referenser att ange eftersom detta är enligt våra processer. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig - nedan finns kontaktuppgifter. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon.
Truckkort krav.
B-körkort & bil meriterande.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Kaltrina Haxha
facebookCreated with Sketch.