Svetsare

Företag: Montico

Ort: Jönköping

Omfattning: Visstidsanställning

Intresseanmälan för duktiga svetsare!

Om tjänsten

Vi söker alltid duktiga svetsare runt Jönköpingsområdet. När vi rekryterar in svetsare har vi en kompetensmatris vi utgår ifrån så vi kan säkra våra kunder att du som svetsare är behörig. Vi ser gärna ifall du ansöker att du tar med dig dokument eller licenser för TIG/MIG/MAG och MMA-svetsning.

Arbetsbeskrivning

Utifrån våra kunders behov kan arbetet variera ute i produktion.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industri, samt utbildning inom svets eller praktisk erfarenhet av svetsarbete i främst MIG/MAG men även i montering. Du ska vara duktig på ritningsläsning och behärska det svenska språket i tal och skrift.
Du är effektiv i ditt arbete, håller ett högt tempo och är samtidigt kvalitetsmedveten. Som person är du positiv, pålitlig och social. Du trivs att arbeta självständigt och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.
Vi ser också att du är flexibel med arbetstider samt B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Kaltrina Haxha
facebookCreated with Sketch.