Produktutvecklare till Ulricehamn

Företag: Weland Stål

Ort: Borås

Omfattning: Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Weland Stål tillverkar och saluför taksäkerhetsprodukter, solpanelsfästen och trappor. Filosofin är att ta fram smarta, enkla och effektiva lösningar. Detta har gjort företaget marknadsledande och positionerats som en av de största tillverkarna i Norden. Nu och framåt behövs förstärkning för att kunna möta den efterfrågan som finns på produkterna och för att förbli en av de största aktörerna på marknaden.

"Vi är ett svenskt väletablerat företag med modern och effektiv maskinpark. Vi har en egen testanläggning där nya produkter provas enligt gällande standarder innan vi släpper ut dem på marknaden. Vi tar ansvar för både miljö och våra medarbetare. Vår främsta resurs är våra medarbetare. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vår personals utveckling. Välkommen till ett expansivt familjeföretag som känns som en familj!"

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig produktutvecklare som kan bli en del av vårt kreativa team. Som produktutvecklare på Weland Stål kommer du att vara en central figur i skapandet och förbättringen av våra produkter. Din roll innebär att bidra med idéer och rita upp förslag. Tillverkningen av prototyper genomförs av produktionen, där laserskärning och tillverkning av prov sker. Efter tillverkning monterar och testar/utvärderar du dessa prototyper för att identifiera eventuella förbättringsområden och genomföra förändringar tills vi är nöjda.

Vi söker dig som

Krav och kvalifikationer:
  • Erfarenhet av CAD och teknisk ritningsförmåga är nödvändig.
  • Gymnasial utbildning inom teknik eller verkstad är önskvärd.
  • Starkt tekniskt intresse och förmåga att arbeta med praktiska problem.
  • Förmåga att tänka innovativt och utanför etablerade ramar.
  • Tålamod och ihärdighet för att utföra tester och genomföra förbättringar tills önskat resultat uppnås.


Vem vi letar efter:
Vi söker en nyckelspelare som kan erbjuda nya perspektiv och innovativa lösningar. Du är en person som trivs med att ta egna initiativ och har förmågan att tänka kreativt och analytiskt. Du är entusiastisk över att vara en del av en dynamisk och framåtsträvande organisation där du kan applicera din tekniska expertis för att bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång.

Vad vi erbjuder:
  • En stimulerande och innovativ arbetsmiljö.
  • Möjligheten att arbeta med spännande produkter och tekniska utmaningar.
  • En plattform för att utveckla och förverkliga dina idéer.
  • En organisation som värdesätter och investerar i din personliga och professionella utveckling.


Om du är en tekniskt intresserad innovatör som är redo att anta utmaningen och bidra till fortsatt framgång- varmt välkommen med din ansökan!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Julia Persson
facebookCreated with Sketch.